default-image

Θέλει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Αθλητισμός
Θέλει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, όπου θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει η ΑΕΚ που υποδέχεται (19:30, OTE Sport 3) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ .

Ο Γκουστάβο Πογέτ κρατάει χαμηλούς τόνους μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει τη συνήθη τακτική του με  2-3 αλλαγές, ίσως.

Ο Ανέστης είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπαρόχα, όπως και ο Λαμπρόπουλος αντί του Άρθο στο κέντρο άμυνας. Κολοβέτσιος, Ντίντακ και Γκάλο φαίνεται πως θα είναι οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν, με την τριπλέτα Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλου στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα-Βάργκας-Αραβίδη στην επίθεση. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία Τζεμπούρ ή Πέκχαρτ στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News