default-image

Συνάντηση Μαρινάκη με τον νέο Αστυνομικό Δ/ντη Κρήτης

Κρήτη
Συνάντηση Μαρινάκη με τον νέο Αστυνομικό Δ/ντη Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη πραγματοποίησε ο μέχρι προσφάτως διοικητής Πυροσβεστικής Ρεθύμνου κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης με αφορμή τη μετάθεσή του, από τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία.

Ο δήμαρχος, αφού τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία που είχαν καθόλη τη διάρκεια της θητείας του στο Ρέθυμνο, του ευχήθηκε καλή δύναμη κι επιτυχία στην νέα του θέση.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος υποδέχθηκε το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Ανδρέα Δασκαλάκη.Παρότι η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα δόθηκε η ευκαιρία, στο περιθώριο της ανταλλαγής ευχών για καλή δύναμη, να έχουν μια γόνιμη συζήτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι, εκτός από τα γενικά θέματα των οποίων επιλαμβάνεται η Αστυνομία, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση προβλημάτων καθημερινότητας κι ελέγχου της μικρής παραβατικότητας (π.χ. τροχονομικοί έλεγχοι, παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων κ.α.) τα οποία επιβαρύνουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη και την εν γένει λειτουργία της πόλης και της κοινωνίας μας.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης θα πετύχει τους στόχους του και θα παράξει αποτελεσματικό έργο, δεδομένης της μακρόχρονης εμπειρίας του, των ικανοτήτων του και της γνώσης που διαθέτει επί των θεμάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News