default-image

Ράντζα και κακός χαμός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο (photos)

Υγεία
Ράντζα και κακός χαμός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου περίμενε χθες  ασθενείς στο Βενιζέλειο νοσοκομείο οι οποίοι και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στους διαδρόμους της παθολογικής κλινικής εξαιτίας του ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στους θαλάμους.

Με δεδομένο μάλιστα ότι εφημέρευε το συγκεκριμένο νοσοκομείο , η κατάσταση είχε  φθάσει στο απροχώρητο με εικόνες που σίγουρα δεν αρμόζουν σε νοσοκομείο του 2016.Στους διαδρόμους τα ράντζα έκαναν παρέλαση με τους ταλαίπωρους ασθενείς μην έχοντας άλλη επιλογή να υπομένουν την κατάσταση ,γιατροί και νοσοκόμες  πηγαινοέρχονταν συνεχώς μέσα και έξω από τους θαλάμους, ενώ από  όλο αυτό το μπάχαλο ,υπήρχαν και οι επισκέπτες των ασθενών που είχαν κατακλύσει το χώρο με αποτέλεσμα η παθολογική να φρικάρει και η ατμόσφαιρα να είναι τουλάχιστον αποπνικτική.

Λόγω της εφημερίας του νοσοκομείου και στα ΤΕΠ επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ασθενείς που είχαν σπεύσει λόγω προβλήματος υγείας και έχρηζαν νοσηλείας  περίμεναν καρτερικά για δουν που θα πάνε και αν τελικά νοσηλευτούν ενώ την ίδια ώρα είχε φουλάρει  και η Πνευμονολογική κλινική όπου και εκεί βγήκαν ράντζα. Και σε όλα τα παραπάνω να προστεθεί και το ότι  χρειάστηκε να απομακρυνθούν και κρεβάτια από την Οφθαλμολογική για να μεταφερθούν αλλού, με τους ασθενείς να βρίσκονται στο περίμενε για αρκετή ώρα.

Εφημερία χωρίς κενό κρεβάτι

Το νοσοκομείο εφημέρευε (την Τρίτη) χωρίς να υπάρχει ούτε ένα κρεβάτι στον α' όροφο όπως έγραψε από την Τρίτη το neakriti.gr . Το νοσηλευτικό προσωπικό βρισκόταν συνεχώς στην αναζήτηση κρεβατιών είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, φιλοξενούμενος  στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ  της ΚΡΗΤΗ TV ,ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου κ.Χονδροζουμάκης περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονταν σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κρήτης.

Παρακολουθήστε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναλυτικά το ρεπορτάζ και τις εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός από την τριτοκοσμική εικόνα που επικρατούσε στο Βενιζέλειο.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ με καλεσμένο μεταξύ άλλων τον κ. Χονδροζουμάκη

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7c6hj0jm/

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης-Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News