Ειδήσεις

Δωρεάν ξενάγησεις στα Μουσεία του Ηρακλείου

Δωρεάν ξενάγηση στο Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του Ιστορικού Μουσείου.

Την επόμενη μέρα η  ξενάγηση θα είναι διπλή και έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαρτίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Το σημείο συνάντησης είναι στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου στις 10 το πρωί η πρώτη,  ενώ η δεύτερη ξενάγηση στο ίδιο σημείο έχει ώρα συνάντησης τις 12 το μεσημέρι.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δωρεάν ξεναγήσεων που διοργανώνει η  Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Τουρισμού - Εθελοντισμού και οι εθελοντές Πολιτισμού, Τουρισμού  του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με εθελοντές ξεναγούς στις όμορφες γωνιές του Ηρακλείου.

Οι  ξεναγήσεις  πραγματοποιούνται σε  επιλεγμένους χώρους της πόλης, προσφέροντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομιά του Μεγάλου Κάστρου.

Δύο μέρες, το αργότερο, πριν από κάθε ξενάγηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλ. 6971628140 , (κ. Ειρήνη Φανιουδάκη) και 6947773228, (κ. Όλγα Τζαφέρη), προκειμένου να δηλώσουν την συμμετοχή τους, σε όποιες από τις παρακάτω ξεναγήσεις τους ενδιαφέρουν:

Σχόλια