default-image

Προδότης ο Ινφαντίνο για τον Μαραντόνα

Ποδόσφαιρο
Προδότης ο Ινφαντίνο για τον Μαραντόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δε συνηθίζει να… μασά τα λόγια του. Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά βρέθηκε ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τον οποίο χαρακτήρισε προδότη, ενώ τον κατηγόρησε ότι μετείχε στα σκάνδαλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη τη Νάπολι, κάνοντας σαφές ότι θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία της.

«Ο Ινφαντίνο είναι προδότης και θα αποκαλυφθεί», τόνισε ο θρύλος του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου και πρόσθεσε: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν τελειώσει την έρευνα για την FIFA. Ο Ινφαντίνο κρατούσε όλα τα χαρτιά του Πλατινί και του Μπλάτερ, αλλά δεν ήξερε τίποτα; Αν όντως ισχύει αυτό, ή είναι χαζός ή έχει πάθει άνοια».

Όσον αφορά στη Νάπολι τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Μαουρίτσιο Σάρι. Τον σέβομαι πολύ. Και όχι τώρα που παίρνει αποτελέσματα, αλλά πάντα. Είμαι φανατικός οπαδός της Νάπολι και θέλω κάθε Κυριακή να κερδίζει».

Ερωτηθείς ποια είναι η διαφορά της Νάπολι από τη Γιουβέντους είπε: «Η διαφορά τους είναι στον πάγκο. Η Γιούβε έχει παίκτες που μπορεί να βοηθήσουν. Η Νάπολι πρέπει να συνεχίσει έτσι και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η Γιουβέντους μπορεί να «σκοντάψει» και πρέπει η Νάπολι να έχει επαφή με την κορυφή».

Τέλος αναφερόμενος στο κατά πόσο θα μπορούσε ο ίδιος να βρεθεί στον πάγκο της Νάπολι τόνισε: «Διάβασα πως ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις θέλει να μου μιλήσει. Έχουμε συναντηθεί 3-4 φορές αλλά δεν μου έχει πει τίποτα. Θα ήθελα να μιλήσουμε. Είμαι στο Ντουμπάι, σε εκείνον αρέσουν τα ταξίδια, οπότε μπορεί να έρθει μια μέρα να τα πούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News