default-image

Κάρτα Στραματσόνι σε παίκτες του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός
Κάρτα Στραματσόνι σε παίκτες του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εφαρμογή βάζει ο Αντρέα Στραματσόνι τον εσωτερικό κανονισμό του Παναθηναϊκού για τις άσκοπες κάρτες που παίρνουν οι παίκτες της ομάδας.

Έτσι με βάση τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Goal", οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο και Μαμούτε πλήρωσαν πρόστιμο πάνω από 500 ευρώ για τις κόκκινες που είδαν στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος μπορεί να μην αποβλήθηκε, όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συγκρούστηκε σε μια φάση τον Πέλκα και θα μπορούσε να αποβληθεί από τον διαιτητή του αγώνα.

Κυριακή το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος;

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει αύριο (19:30), την ΑΕΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και βάσει προγράμματος δύο ημέρες αργότερα έχει  οριστεί το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ωστόσο ο κανονισμός  προβλέπει πως πρέπει να περάσουν 48 ώρες από την προηγούμενη αναμέτρηση, επομένως πρέπει να αλλάξει ημέρα το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Η απόφαση έχει παρθεί και μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής. Οι δυο ομάδες ανεπισήμως έχουν ενημερωθεί από τη Super League για την επικείμενη αλλαγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News