default-image

Στην Αθήνα για κρίσιμα ραντεβού ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Κρήτη
Στην Αθήνα για κρίσιμα ραντεβού ο Δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξίδι αστραπή σήμερα στην Αθήνα για τον Δήμαρχο Ηρακλείου, ο  οποίος μέσα σε λίγες μόλις ώρες αναμένεται να έχει σημαντικές συνάντησης στην πρωτεύουσα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου.

Στις 9 το πρωί και συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Αναστασάκη ο κ. Λαμπρινος θα συναντηθεί με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και δύο ώρες αργότερα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη της ΚΕΔΕ  με επίκεντρο την προσφυγική κρίση και την διαχείριση της από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στις 12 το μεσημέρι το πρόγραμμα του Δημάρχου θέλει συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξικού Σχεδιασμού  και στις 3 όπως είχε γράψει από χθες το neakriti.gr θα γίνει τελικά το πολυαναμενόμενο ραντεβού του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ραντεβού που έχει ως βασικό αντικείμενο το βαλτωμένο έργο της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, στο οικόπεδο που έχει δεσμευθεί για το σκοπό αυτό στην παραλιακή.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη-Μπάμπης Σαββιδης  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News