default-image

Παράπονα για τη διάθεση των εισιτηρίων του Champions League

Ποδόσφαιρο
Παράπονα για τη διάθεση των εισιτηρίων του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόλαβαν να δοθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού του Champions League, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο «Σαν Σίρο» στις 28 Μαΐου και ξεκίνησαν τα παράπονα.

Από τους 71.500 θεατές που χωρά το γήπεδο του τελικού μόλις τα 40.000 εισιτήρια θα πάνε στους δύο φιναλίστ κάτι που έχει προκαλέσει γενική γκρίνια όσων ομάδων συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Παράπονα, όμως γίνονται και για τις τιμές των εισιτηρίων, τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα ακριβά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της UEFA  ως τις 14 Μαρτίου, όμως το ποσό που θα πρέπει να διαθέσουν είναι μεγάλο.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει αίτηση για δύο εισιτήρια σε κάθε κατηγορία τιμών. Ποιες είναι αυτές οι κατηγορίες; Για το ένα εισιτήριο ανά κατηγορία είναι 70 ευρώ, 160 ευρώ, 320 ευρώ και 440 ευρώ .

Τα αιτήματα που καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν και οι διοργανωτές θα τους ενημερώσουν ως τις 8 Απριλίου μέσω e-mail για το κατά πόσο ανήκουν στους τυχερούς 6.000 που θα πάρουν τα εισιτήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News