default-image

Νέα ύποπτα παιχνίδια στην Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Νέα ύποπτα παιχνίδια στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ακόμα Ελληνικοί αγώνες εντοπίστηκαν από τη Federbet ως «ύποπτοι χειραγώγησης» για στοιχηματικούς λόγους. Ο ένας διεξήχθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Super League και ο άλλος στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Όσον αφορά την αναμέτρηση για την Super League, η οποία έληξε με πάνω από δύο γκολ (over 2,5), οι ομάδες που συμμετείχαν σ' αυτή δεν έχουν αναφερθεί ούτε από την Federbet, ούτε από τη Sport Radar σε κάποιον άλλο φετινό αγώνα.

Ωστόσο υπήρξαν αρκετές αναφορές για «ύποπτα ματς» στη δικογραφία που αφορά στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» της περιόδου 2008-11.

Σχετικά με το ματς για την Football League, η μία ομάδα δεν έχει εμφανιστεί σε φετινές εκθέσεις των εταιριών που εξετάζουν την ακεραιότητα των αγώνων (και) με βάση τη στοιχηματική ροή, ενώ η άλλη ομάδα, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, έχει φέτος εντοπιστεί δύο φορές σε αγώνες ύποπτους χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους.

Το χαρακτηριστικό στην εν λόγω αναμέτρηση ήταν ότι το στοίχημα που πονταρίστηκε αρκετά ήταν το over σε συνδυασμό με τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με πάνω από δύο τέρματα διαφορά.

Επισημαίνεται ότι τα παιχνίδια στην Ελλάδα που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα χειραγώγησης φτάνουν πλέον τα 20, ενώ μέχρι στιγμής όσοι αγώνες έχουν εντοπιστεί ως ύποπτοι από την Federbet έχουν επιβεβαιωθεί αργότερα από την Sportradar, την εταιρεία που είναι επίσημος συνεργάτης της ΕΠΟ.

Οι εφετινές αναμετρήσεις που έχουν χαρακτηριστεί από την Federbet ως ύποπτες χειραγώγησης είναι οι εξής:

23/11/15, Κισσαμικός-Εργοτέλης, 2-1, Football League

17/12/15, Παναχαϊκή-Λεβαδειακός, 1-4, Κύπελλο

17/12/15, Πανελευσινιακός-Ξάνθη, 0-5, Κύπελλο

Πηγή: www.soccerplus.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News