default-image

Καυστική επιστολή Τζώρτζογλου για Παπουτσάκη

Ποδόσφαιρο
Καυστική επιστολή Τζώρτζογλου για Παπουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιάννης Τζώρτζογλου με επιστολή του αφήνει πολλές αιχμές για τις ενέργειες του Δημήτρη Παπουτσάκη, αναφέροντας για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι θέλει "ν' αποφύγει με κάθε τρόπο και μέσο τις ευθύνες του για την χρεοκοπία της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του στον Εργοτέλη".

Επίσης καλεί τον Δημήτρη Παπουτσάκη να ενημερώσει αναλυτικά τους μετόχους και να μην προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια ή απόφαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του συνόλου των μετοχών. Ο Γιάννης Τζώρτζογλου αναφέρει στην επιστολή του:

"Mε μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την πρόθεση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρη Παπουτσάκη, να μην προβεί σε λύση κι εκκαθάριση της ΠΑΕ (όπως έχουν κάνει όλες ανεξαιρέτως οι ΠΑΕ σε αντίστοιχες περιπτώσεις) άλλα σε πώληση του ενεργητικού με ειδική εκκαθάριση και διατήρηση της εταιρείας, κάτι το οποίο ενδεχομένως να έχει καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του Εργοτέλη.

Είναι προφανής ο στόχος του ν' αποφύγει με κάθε τρόπο και μέσο τις ευθύνες του για την χρεοκοπία της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του στον Εργοτέλη.

Ως εκ των βασικών μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης, έχοντας όχι μόνο νόμιμο συμφέρον αλλά και ηθικό χρέος, καλώ τον μεγαλομέτοχο Δ. Παπουτσάκη να ενημερώσει αναλυτικά τους λοιπούς μετόχους άλλα και γενικότερα τον κόσμο του Εργοτέλη για τις προθέσεις του και να μην προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια ή απόφαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του συνόλου των μετοχών.

Ο Εργοτέλης έχει αρκετά ταλαιπωρηθεί από τους χειρισμούς και τις αποφάσεις του Δ. Παπουτσάκη. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί έτσι ώστε να μπορέσει να κλείσει ομαλά αυτό το κεφάλαιο στην ιστορία του Εργοτέλη, χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τον σύλλογο.

Γιάννης Τζώρτζογλου

Βασικός Μέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News