default-image

Έρχεται το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Κρήτη
Έρχεται το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 7ου Παιδικού ΚΚΘ, οι Καστρινοί Πειρατές συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους πυρετωδώς για το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Μέχρι τώρα η διοργανώτρια ομάδα έχει βάλει στο κλίμα του Κυνηγιού περίπου 60 ομάδες που συμμετείχαν στο διαδικτυακό παιχνίδι με 9 γρίφους, συγκεντρώνοντας παράλληλα βαθμούς. Οι πέντε πρώτες από αυτές τις ομάδες θα κερδίσουν ένα bonus, δηλαδή μια τηλεφωνική βοήθεια σε ένα μόνο γρίφο την μέρα του παιχνιδιού. Η τελική όμως βαθμολογία δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί.

Στο Αποκριάτικο Πάρτι των Καστρινών Πειρατών την Παρασκευή 04 Μαρτίου στην Έπαυλη, θα έχει δοκιμασίες ικανές να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Γι' αυτό βρείτε τις στολές σας, αρχίστε να ετοιμάζεστε καθώς στο πάρτι εκτός από δοκιμασίες, εκπλήξεις, πολλά δώρα και την μουσική των ALAN DALON, θα δοθεί και ένας από τους γρίφους του φετινού Κυνηγιού.

Επομένως κάντε γρήγορα την κράτηση στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας και παραλάβετε από εκεί τις προσκλήσεις μέχρι και την Παρασκευή. Όσοι από εσάς το αποφασίσετε τελευταία στιγμή, θα υπάρχουν προσκλήσεις και στην είσοδο της Έπαυλης.

Οι εγγραφές των ομάδων συνεχίζονται μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 04 Μαρτίου στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας στα Λιοντάρια, έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη. Κατά τις ώρες λειτουργίας του περιπτέρου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας από την εθελοντική ομάδα GIVE για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα των ΚΑΣΤΡΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ: www.kastrinoipeirates.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News