default-image

Θεοχαρόπουλος: Απαραίτητο το εθνικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης

Κρήτη
Θεοχαρόπουλος: Απαραίτητο το εθνικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νομό Ηρακλείου επισκέφθηκε χθες ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Το μεσημέρι το κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ με τον Προέδρο Θανάση Θεοχαρόπουλο συνοδευόμενο από τοπικά στελέχη του κόμματος και ο εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία κ. Νίκος Διακουλάκης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και το προσφυγικό ζήτημα.  Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση - κυρίως σε οικονομικό επίπεδο - καθώς και στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η βαθιά κρίση. 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση σε συνθήκες κρίσης, στην ανάγκη το κράτος να συνεργάζεται αρμονικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να μην δημιουργεί εμπόδια και στο προσφυγικό, όπου σε εθνικό επίπεδο χρειάζεται αρμονική συνεργασία όλων ων φορέων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συζητήθηκαν επίσης κοινωνικές δράσεις που υπάρχουν και πρέπει να ενισχυθούν για την αντιμετώπιση των οξυμμένων κοινωνικών προβλημάτων της φτώχειας.

Νωρίτερα ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος συμμετείχε μαζί με την Προέδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά και τον Εκπρόσωπο των Κινήσεων Πολιτών κ. Νίκο Διακουλάκη σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών αγροτικών φορέων όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος μίλησε για το απαραίτητο εθνικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης και τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει τα άδικα και οριζόντια μέτρα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση για τους αγρότες.

Η σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς έγινε στην Περιφέρεια με την παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη με τον οποία είχε συνάντηση ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου. Στο κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ συμμετείχαν ο Γραμματέας ΔΗΜΑΡ Ηρακλείου Παναγιώτης Κασαπίδης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κωστής Μοχιανάκης και Μανώλης Βελεγράκης και το στέλεχος του κόμματος Δολαψάκης Νικήτας.

Το απόγευμα ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του Περιφερειακού Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κρήτης με ομιλητές επίσης την Προέδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον εκπρόσωπο των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Νίκο Διακουλάκη. Στόχος είναι να υπάρξει ένα ευρύ κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες και να οργανωθούν τα επόμενα βήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News