default-image

Απολογείται ο 33χρονος για το βιασμό της 15χρονης

Κρήτη
Απολογείται ο 33χρονος για το βιασμό της 15χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγείται την Τρίτη, στις 11 το πρωί, ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, κατηγορούμενος για το βιασμό ενός κοριτσιού 15 ετών, σε γνωστό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Ο 33χρονος θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του άσκησε το περασμένο Σάββατο ο εισαγγελέας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος διώκεται ποινικά για βιασμό κατ' εξακολούθηση, για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14, αλλά όχι και τα 15 έτη.

Ακόμη, ο 33χρονος βαρύνεται για τις πράξεις της παράνομης βίας, της οπλοκατοχής, της οπλοφορίας, καθώς και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδιωτική χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου μετέβη μαζί με τους γονείς της. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο 33χρονος τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο. Έκτοτε, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε εξαναγκάσει την ανήλικη να συνευρεθούν ερωτικά κι άλλες φορές, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό με την 15χρονη.

Ρεπορτάζ:

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News