Ειδήσεις

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά - Αρναουτάκη

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η κ. Γεννηματα στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα μιλήσει στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μαζί της βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα για την ανασύσταση της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης.

Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη, η συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό θα έχει θεσμική συγκρότηση, αλλά θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας.

Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου, αλλά και ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια