Ειδήσεις

Με τον Περιφερειάρχη θα συναντηθεί η Φ.Γεννηματά

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φωφή Γεννημάτα που από χθες βρίσκεται στο Κρήτη.Η κ. Γεννηματα στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μαζί της βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα για την ανασύσταση της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης.Στις 14.00 μάλιστα  έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον περιφερειάρχη και στις 15.00 με τον Δήμαρχο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη, η συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό θα έχει θεσμική συγκρότηση, αλλά θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας.

Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου, αλλά και ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

Συνάντηση Γεννηματά για την Μελίνα

Κι όμως η Φώφη Γεννηματά στον Άγιο Νικόλαο μπορεί να είχε  πιεσμένο πρόγραμμα κινήσεων, όταν όμως  ζήτησε να συναντηθεί μαζί της ο Μανώλης Παρασκάκης, ο πατέρας της Μελίνας που ακόμη και σήμερα τρείς μήνες μετά, είναι αναπάντητο πως έφυγε από την ζωή, σε μία απλή επέμβαση αφαίρεσης σε κρεατάκια, όπως και το αν και ποιοι φέρουν ευθύνες για αυτό, η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά βρήκε και χρόνο και χώρο με πολύ ανθρώπινη προσέγγιση να συναντηθεί και με τον χαροκαμένο πατέρα και με την αδερφή της άτυχης Μελίνας.

Ο Μανώλης Παρασκάκης αναφέρθηκε διεξοδικά στον απίστευτο τείχος  σιωπής, με πρόσχημα την γραφειοκρατία, το μπέρδεμα φακέλων και την διαρκή αναβλητικότητα στη υπόθεση εδώ και τρεις μήνες. Η Φώφη Γεννηματά όχι απλά παρέλαβε σχετικό σημείωμα για την υπόθεση αλλά δεσμεύτηκε προσωπικά,  να ζητήσει εξηγήσεις για το όλο θέμα.

Σχόλια