Ειδήσεις

Στις 16 Μαΐου οι πανελλαδικές,δωρεάν μαθήματα για μαθητές

Όπως έγινε γνωστό η Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας έλαβε την οριστική απόφαση πως οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν στις 16 Μαΐου,δύο ημέρες νωρίτερα  σε σχέση με πέρυσι και τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια θα σταματήσουν στις 13 Μαΐου.

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Το Πάσχα φέτος πέφτει την 1η Μαΐου  και τα σχολεία θα κλείσουν για τις διακοπές, λόγω εορτών, την Παρασκευή 22 Απριλίου και θα ανοίξουν τη Δευτέρα 9 Μαΐου.

Δωρεάν μαθήματα απο καθηγητές για τους μαθητές της Βιάννου

Την ίδια ώρα σε μία προσπάθεια  να συμβάλλει στην προσπάθεια των μαθητών του Λυκείου Βιάννου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων του 2016,το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Βιάννου "Περικλής Βλαχάκης"προσφέρει επαναληπτικά μαθήματα για όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, αλλά και των Α΄ και Β΄ τάξεων.

Για το σκοπό αυτό κλήθηκαν  καθηγητές που κατάγονται από τη Βιάννο και ειδικεύονται ανά μάθημα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική.

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα στη Βιάννο γίνονται κάθε Κυριακή πρωί, κατά το μήνα Μάρτιο είτε στο Πνευματικό Κέντρο είτε στο Σχολείο.

Σχόλια