default-image

Οι Καστρινοκυνηγοί κέρδισαν στο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

Life
Οι Καστρινοκυνηγοί κέρδισαν στο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία έληξε το 7ο Παιδικό κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Νικήτρια ομάδα ήταν η Καστρινοκυνηγοί με δεύτερη ομάδα τους Ροζ Πάνθηρες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 10 το πρωί από την πλατεία Ελευθερίας και στις 2 το μεσημέρι είχαμε τον νικήτη με πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια. 600 παιδιά κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας όπου συγκεντρώθηκαν. Εκεί βάφτηκαν και κατηφόρισαν σε διάταξη παρέλασης προς την πλατεία του Αγ. Τίτου όπου ήταν στημένα τα αρχηγεία των ομάδων. Πήραν τον πρώτο γρίφο και ξεκίνησαν.

Γέμισαν τα πουγκιά τους με τα κουμπιά. Βοήθησαν την Καστρινούπολη να κερδίσει τα χρωματιστά της κουμπιά και ξανάφεραν τη χαρά στην πόλη.

Η διοργάνωση ήταν άψογη με πολύ κέφι και παιχνίδι. Περισσότεροι από 150 εθελοντές από τις ομάδες των ενηλίκων του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού και το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών» ήταν εκεί για να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι Καστρινοί Πειρατές και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου για το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού των ενηλίκων.

Την παρουσίαση είχαν αναλάβει η Μαίρη Καριωτάκη και ο Μπάμπης Μεραμβελιωτάκης.
Αστείρευτος ενθουσιασμός απο μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News