default-image

Ένα μουσείο για τις αδελφές Όλσεν

Life
Ένα μουσείο για τις αδελφές Όλσεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες του κόσμου συχνά αποκτούν το δικό τους μουσείο και κυρίως μετά θάνατον.

Από το μουσείο του Βίνσεντ βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ, μέχρι το μουσείο του Άντι Γουόρχολ στο Πίτσμπουργκ και του μοναδικού Σαλβαντόρ Νταλί στην πόλη Σεντ Πίτερσμπεργκ (Αγία Πετρούπολη) στη Φλόριντα.

Τώρα όμως δύο ακόμα καλλιτέχνιδες, στην ηλικία των μόλις 29 χρόνων, φαίνεται ότι θα τιμηθούν για την… προσφοράς τους στην Τέχνη! Πρόκειται για τις δίδυμες Μέρι -Κέιτ και η Άσλεϊ Όλσεν, που στη σύντομη ζωή τους έχουν δώσει τόσα πολλά! Από το ρόλο τους ως Μισέλ Τένερ στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Full House, και το σλόγκαν «το χεις φίλε» μέχρι τις σειρές από ρούχα που έχουν σχεδιάσει. Εξάλλου οι αδελφές Όλσεν τα κάνουν όλα και τα κάνουν με επιτυχία.

Αυτό σκέφτηκαν λοιπόν η Βιβιάνα Ροζάλες Όλεν και ο Ματ Χάρκινς, που ζουν στη Νέα Υόρκη, και αποφάσισαν να «στήσουν» ένα μουσείο για τα δύο παιδιά θαύματα της πόλης τους. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα δημιουργήσουν ένα τέτοιο μουσείο. Πέρσι παρουσίασαν το μουσείο για τις αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ Τόνια Χάρντινγκ και Νάνσι Κέριγκαν.

Και μη νομίζεται ότι ένα μουσείο για τις αδελφές Όλσεν θα περιλαμβάνει τις μωρουδίστικες μπούκλες από τα ξανθά τους μαλλιά ή τα βρεφικά τους ρούχα, ούτε καν τις τουαλέτες που φορούσαν στα κατά καιρούς κόκκινα χαλιά που εμφανίστηκαν.

Το μουσείο θα παρουσιάζει μία σειρά από πίνακες που είναι εμπνευσμένοι από τις φωτογραφίες των παπαράτσι που έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Τους πίνακες έχει φιλοτεχνήσει η Λάουρα Κόλινς, μία ζωγράφος από το Σικάγο και όπως δήλωσε το δημιουργικό δίδυμο στο Style.mic, οι πίνακες αυτοί ήταν που πυροδότησαν την αρχική ιδέα για την δημιουργία της έκθεσης.

«Όταν είδαμε τα έργα ζωγραφικής της Λάουρας, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να συζητάμε για το πόσο πρωτοποριακά είναι και πόσο εντυπωσιακό θα ήταν να μπουν το ένα δίπλα στο άλλο», είπαν οι εμπνευστές του μουσείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News