Ειδήσεις

33χρονος φέρεται να βίαζε και εκβίαζε ανήλικη

 Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει ανήλικη και όσα πλέον διερευνώνται από την αστυνομία.Mε ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί τον καταγγελλόμενο βιασμό μιας ανήλικης καθώς ξετυλίγοντας το «κουβάρι» της υπόθεσης βρέθηκαν μπροστά σε μια υπόθεση εκβιασμού, με τον 33χρονο που συνελήφθη όμως να αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.    

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού πέρασαν το κατώφλι της Ασφάλειας Ηρακλείου για να καταγγείλουν το βιασμό της κόρης τους. Στην κατάθεσή του το κορίτσι μίλησε με λεπτομέρειες για το περιστατικό το οποίο -όπως πάντα υποστήριξε- συνέβη το περασμένο Ιούλιο.

Κατήγγειλε ότι την εκβίαζε

Η υπόθεση όμως είναι πιο μπερδεμένη απ'ότι αρχικά είχε διαφανεί αφού -σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε η ανήλικη-ο 33χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας που η ίδια κατονόμασε ως βιαστή της, κατέγραψε την ερωτική συνεύρεση και μάλιστα την εκβίαζε με το οπτικό υλικό  που είχε στη διάθεσή του, ώστε να υποκύπτει στις ορέξεις του.

Αρνείται κάθε πράξη ο 33χρονος

Ωστόσο από την πλευρά του ο 33χρονος χωρίς να αρνείται την ύπαρξη επίμαχου υλικού, ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ίδια του έστελνε δικές της προκλητικές φωτογραφίες ζητώντας να ελεγχθούν τα εισερχόμενα μηνύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το κινητό του ,οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν εντοπίσει και κατασχέσει ένα ψηφιακό δίσκο ο οποίος εξετάζεται.

Σχόλια