default-image

Έρχονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Κρήτη
Έρχονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται ο δήμος Μινώα Πεδιάδας μέσα από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος σε συνεργασία με πολιτιστικούς και εμπορικούς συλλόγους καθώς και φορείς της περιοχής.

Ήδη, όλοι προετοιμάζονται για την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 με τους διοργανωτές να υπόσχονται κέφι, ξενοιασιά και ξεφάντωμα με παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και χορό στα «Τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι»,που για 5η συνεχή χρονιά στόχο έχουν να γίνει όλη η πόλη μια παρέα.

Με την πολύτιμη εθελοντική προσφορά του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου στις 18:00 μ.μ.,οι ψησταριές θα ανάψουν στο κέντρο, καθώς μικροί και μεγάλοι μεταμφιεσμένοι θα κατακλύζουν τους δρόμους, με τα καταστήματα να προσφέρουν δωρεάν μεζέδες και κρασί σε όλους τους επισκέπτες και τη δυνατή μουσική να δίνει το ρυθμό, ο χορός, το τραγούδι και το ξεφάντωμα θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Τσικνίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Κ.Α.Π.Η. στο Καστέλλι και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καστελλίου από το Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Καστελλίου και το Γυμνάσιο, ώρα έναρξης: 17:00 μ.μ, ενώ στο Θραψανό θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία ώρα 18:00 μ.μ. με αποκριάτικο παιδικό χορό από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News