Ειδήσεις

Δώρο 500 ευρώ στην Κίτρινη Αποστολή απο τις Βρυξέλλες

Η Κίτρινη Αποστολή που τα τελευταία χρόνια στέκεται αρωγός και βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο συνανθρώπους μας που δοκιμάζοντας λόγω κρίσης δεν έχει σύνορα.

Και αυτό είναι γνωστό καθώς πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έγινε ευρέως αγαπητή μέσα από το facebook και πλέον αριθμεί περισσότερα από 8.500 μέλη .

Αυτήν την φορά η βοήθεια ήρθε από τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα από το ελληνικό τμήμα των femmes d europe asbl, ενός οργανισμού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που προσέφερε με δωροεπιτάγες το ποσό των 500 ευρώ για να στηρίξει εμπράκτως οικογένειες μέλη της ομάδας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Διαβάστε τι ανέβασε στη σελίδα της ομάδας στο fb ο πρωτεργάτης Δημήτρης Αποστολάκης.

Από τις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ με αγάπη.......Οι Έλληνες του εξωτερικού αποδεικνύουν ότι αγαπάνε τους συμπατριώτες τους όσο μακριά και αν ζουν με πράξεις....... Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ελληνικό τμήμα των femmes d europe asbl, ενός οργανισμού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα την συντοπίτισσά μας Katerina Tsichlaki για την προσφορά τους στην κίτρινη αποστολή με δωροεπιταγες 500€ για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας!! Κίνηση που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, γιατί έρχεται από πολύ μακριά!!

ΥΓ: Και το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ πρόσθεσε ακόμα 60€ σε επιταγές για να βοηθήσει την προσπάθεια μας!!

Σχόλια