default-image

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Η αντεπίθεση μόλις ξεκίνησε!»

Ποδόσφαιρο
Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Η αντεπίθεση μόλις ξεκίνησε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο ώστε να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ κάνουν οι Σύνδεσμοι Οπαδών της ομάδας. Η ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει τα εξής:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η αγαπημένη μας ομάδα κάνει την ύστατη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να είμαστε δίπλα στην ομάδα σε αυτή την προσπάθεια που κάνει και με την φωνή μας και τον παλμό μας να βοηθήσουμε έτσι ώστε ο στόχος να επιτευχθεί.

Καλούμε όλον τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος, εμείς για τον ΟΜΙΛΟ τραγουδάμε.

Πικραθήκαμε, απογοητευτήκαμε αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε, μόνο αν είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα στην δύσκολη αυτή φάση που περνάει η ομάδα μετράμε φίλους κ εχθρούς και όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε λογαριασμό.

Ο Ο.Φ.Η είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, πιο δυνατός και πιο καθαρός από ποτέ.

Η αντεπίθεση μόλις ξεκίνησε!!!

Snakes 4 Heraklion Club

Κρήτες 4 Θ.Παπαδόπουλος

Ομιλίτικο Στέκι Αρχανών"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News