Ειδήσεις

Διήμερο στην Κρήτη απο την Κυριακή για την Φ.Γεννηματά

Με απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης συγκροτούνται τα Περιφερειακά Συντονιστικά της.Στην Κρήτη η οργανωτική και πολιτική αυτή διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα   στις 7.00 μ.μ, στον Θεατρικό Σταθμό στο Λιμάνι Ηρακλείου, με ομιλητές  την  Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον εκπρόσωπο των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Νίκο Διακουλάκη.

Στόχος των διαδικασιών είναι να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

12:30 Άφιξη στο Ηράκλειο και αναχώρηση για Κριτσά Λασιθίου

13:30 Άφιξη στην Κριτσά

15:00 Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο

17:00 Άφιξη στο Συνεταιρισμό Παραγωγών «Ανατολή» - Ιεράπετρα

18:00 Δημαρχείο Ιεράπετρας

19:30 Εγκαίνια Γραφείων ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας

21:30 Άφιξη στη Σητεία

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

13:30 Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης (Ηράκλειο)

19:00 Ομιλία στον Θεατρικό Σταθμό (Λιμάνι) στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κοινοποιήστε το άρθρο:

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου αλλά και  ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

Για το τελευταίο ενδεχόμενο, στελέχη της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ. εμφανίζονται αισιόδοξα. Όπως σημειώνουν, οι δημοσκοπήσεις ως προς την πρόθεση ψήφου δείχνουν τη συσπείρωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ταυτόχρονα, από τις απαντήσεις μεγάλου ποσοστού ερωτώμενων πολιτών προκύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τη μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις εκδηλώσεις διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε όλη τη χώρα.

Σχόλια