Ειδήσεις

Την Κυριακή το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!

Το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή 90 ομάδων!

Οι εγγραφές των ομάδων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ενενήντα ομάδες θα πάρουν μέρος στο Κυνήγι των Κρυμμένων Μαγικών Κουμπιών, οι οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατάνε μαζί τους εκείνη την ημέρα το φυλλάδιο και το καρτελάκι, που τους έχει δοθεί από το περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας.

Οι ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ως διοργανωτές θα σας περιμένουν στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00π.μ. από όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση των ομάδων ανά χρώμα με τους συνοδούς τους, ενώ μαζί τους θα είναι η Φιλαρμονική του δήμου, το Λύκειο Ελληνίδων με το «γαϊτανάκι» και οι Ξυλοπόδαροι του ΟΜΜΑ STUDIO.

Στις 11:00π.μ. θα ξεκινήσει το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού από την Πλατεία του Αγ. Τίτου ενώ  στον περιφραγμένο και ελεγχόμενο χώρο του παιχνιδιού θα επιτρέπεται να εισέρθουν μόνο τα παιδιά που διαγωνίζονται (χωρίς τους συνοδούς τους). Πρωταρχικό μέλημα είναι σαφώς η ασφάλεια των παιδιών. Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 150 εθελοντές θα είναι εκείνη την μέρα στον χώρο μαζί με το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών».

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού (περίπου στις 15:00μ.μ) οι συνοδοί θα παραλαμβάνουν την κάθε ομάδα από τα δυο σημεία εισόδου/εξόδου, δηλαδή στη Λότζια μπροστά & επί της οδού Αγ. Τίτου ανάλογα φυσικά με το χρώμα της ομάδας.

Προσοχή:

Για την ασφαλέστερη & ευκολότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθ' όλη την διάρκειά του εκείνη την ημέρα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω οδοί:

-      25ης Αυγούστου (από Λότζια έως τη συμβολή της με οδό Επιμενίδου)

-      Κορωναίου (από Εμπορικό Επιμελητήριο έως Εθνική τράπεζα)

-      Αγίου Τίτου (από τη συμβολή της με οδό Μεραμβέλλου έως 6ο δημοτικό σχολείο)

-      Μεραμβέλλου (μέχρι τη συμβολή της με οδό Ιδαίου Άντρου)

Η διοργανώτρια ομάδα ζητάει την κατανόηση και την συμπαράσταση όλων εκείνη την ημέρα (πολιτών, γονέων και καταστηματαρχών) ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα των ΚΑΣΤΡΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ: www.kastrinoipeirates.gr/paidiko.

Σχόλια