Ειδήσεις

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Φιλανθρωπικό αγώνα με τη συμμετοχή των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με σύνθημα "συμπαίκτες στη ζωή" διοργανώνει ο Α.ΣΑ Αναγέννηση στις 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση ''Δικαίωμα στη ζωή''.

Η αποστολή των βετεράνων καλαθοσφαιριστών θα είναι στην πόλη μας το μεσημέρι της  Πέμπτης 3/3/2016. Μέχρι τώρα έχουν συμφωνήσει και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση ο coach Ιωάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος των Βετεράνων Κωνσταντινίδης Χρήστος και οι Άγγελος Κορωνιός, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Λάππας και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος.

Τις επόμενες μέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε με νέα δελτία τύπου για το πρόγραμμα του διημέρου και για τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των Βετεράνων.

Την προσπάθειά μας αυτή βοηθούν η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δ.Ο.Π.ΑΠ. Πολύτιμη στήριξη προσφέρουν η τοπική ένωση Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Πολιτιστικός σύλλογος Θραψανού και ο αθλητικός σύλλογος ΑΘΛΗΣΥ. Τέλος μεγάλος αριθμός εθελοντών και πλήθος χορηγών έχουν συμβάλλει μέχρι τώρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι για το Ηράκλειο έχουν οριστεί σημεία προπώλησης 4 supermarket του ομίλου ''Χαλκιαδάκης Α.Ε''.

Σχόλια