default-image

Πλατανί: Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αθωότητα μου

Ποδόσφαιρο
Πλατανί: Θα παλέψω μέχρι τέλους για την αθωότητα μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προεδρικές εκλογές της FIFA  διεξάγονται αύριο καιο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε σήμερα στα όσα έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες και αφορούν φυσικά και τον ίδιο.

Η ποινή αποκλεισμού του έκπτωτου προέδρου της UEFA μειώθηκε από οκτώ σε έξι χρόνια, όπως και του Σεπ Μπλάτερ ωστόσο ο Γάλλος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Πλατινί έχει προσφύγει στο CAS ελπίζοντας σε δικαίωση του ενώ με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να... αυτοκτονήσει, αλλά ότι θα παλέψει όσο μπορεί για να αποδείξει πως είναι αθώος.

«Δεν θα αυτοκτονήσω. Δεν παίρνω Λεξομίλ (φάρμακο για την καταπολέμηση του άγχους). Το πεπρωμένο μου δεν ήταν να είμαι πρόεδρος της FIFA, αλλά να είμαι στην ομάδα της Γαλλίας. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Θα παλέψω μέχρι τέλους κόντρα στην αδικία, για να είμαι καθαρός, διότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Οι γραφειοκράτες της FIFA, πήραν την εξουσία. Είναι αυτοί που έκαναν όλα αυτά για να με διαβάλουν. Σήμερα, πρέπει να ξέρουμε ποια FIFA θέλουμε. Θέλουμε μια FIFA, η οποία να διοικείται από εκλεγμένους ή από γραφειοκράτες; Είναι το διακύβευμα των επομένων ετών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πλατινί εκφράζοντας και την υποστήριξή του εν όψει των αυριανών εκλογών στον Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Με τον Ινφαντίνο δουλέψαμε μαζί εννέα χρόνια. Δουλεύει σκληρά. Του έχω εμπιστοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News