Ειδήσεις

Τέσσερις αεροπορικοί κολοσσοί "προσγειώνονται" στο Ηράκλειο

Όλο και περισσότεροι αεροπορικοί κολοσσοί πατούν "πόδι" στο Ηράκλειο μιας και το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό αεροπορικό κόμβο για ολόκληρη την Μεσόγειο.

Μετά λοιπόν την Lufthansa, την British Arways και την Swissair μια ακόμα παγκόσμιου κύρους αεροπορική εταιρία φαίνεται να "καλοβλέπει" τo αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Aυτό τόνισε στη διάρκεια της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην "ΚΡΗΤΗ TV" o αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Γιώργος Πλιάκας.

4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Κρήτη

Η Air France για πρώτη φορά στην αεροπορική ιστορία της Κρήτης δρομολογεί τακτικές πτήσεις προς την Γαλλία. Έτσι για την τουριστική χρονιά που ξεκινά περίπου στα μέσα του Μαρτίου οι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης και από τις πιο σημαντικές παγκοσμίως θα έχουν "άρωμα" Κρήτης, δίνοντας την ευκαιρία πέρα από τους μεμονωμένους τουρίστες και σε Κρητικούς να πετάξουν απευθείας από το Ηράκλειο προς τους σημαντικότερους αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης και από εκεί βέβαια με πολύ προσεγμένες ανταποκρίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη η γερμανική Lufthansa ξεκίνα μετά τις 20 Μαρτίου με δύο τακτικές πτήσεις προς Γερμανία που θα αυξηθούν στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, ενώ πάνω από τέσσερις θα είναι οι πτήσεις προς της Βρετανία και για την Βritish Arways.

H SWISS πολλαπλασιάζει για φέτος της πτήσεις από και προς το Ηράκλειο με τις συγκεκριμένες εταιρείες να δίνουν την ευκαιρία σε ποιοτικότερους τουρίστες κάνουν διακοπές στην Κρήτη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης αυτή την στιγμή είχαν πτήσεις στο σύνολο τους μόνο από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" των Αθηνών.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

 

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια