Ειδήσεις

Στο κυνήγι του γρίφου και του κρυμμένου θησαυρού

Έναν ακόμη γρίφο κλήθηκαν να λύσουν οι ομάδες που συμμετέχουν στο 14ο κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Λίγο πριν την τελική ευθεία για το κυνήγι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου, οι κυνηγοί μέσα από έναν ακόμη διαδικτυακό γρίφο ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Τετάρτης, αναζητώντας ως θέση φωτογραφίας αυτή που είχαν ορίσει οι διοργανωτές, εξαντλώντας τη φαντασία τους για την περιγραφή του.

Η μια ομάδα μετά την άλλη στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, φτάνουν ,αναζητούν, ενεργοποιούν αντανακλαστικά με στόχο να λύσουν έναν ακόμη γρίφο. Έναν από τους διαδικτυακούς γρίφους πριν την τελική ευθεία για το 14ο Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Η αδρεναλίνη στα ύψη. Το ίδιο και το κέφι για τις ομάδες και τους κυνηγούς που ζεσταίνουν τις μηχανές, αναζητούν στρατηγεία και προετοιμάζονται για μία ακόμη  χρονιά να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία ενός ακόμη κυνηγιού.

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης, πέριξ της Λότζιας και του Αγίου Τίτου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό κυνήγι, ενώ ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την Κυριακή 6 Μαρτίου και το 14ο Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο, με τις συμμετοχές να έχουν και φέτος ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη.

Ρεπορτάζ:Ράνια Μωραϊτη

Σχόλια