default-image

Το «παρών» του Κουκουλάκη και η ώρα του Φουκάκη!

Ποδόσφαιρο
Το «παρών» του Κουκουλάκη και η ώρα του Φουκάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η κεντρική σκηνή της ελληνικής διαιτησίας εκτίθεται με τις αποφάσεις που προ καιρού είχε πάρει. Κι ασφαλώς αναφερόμαστε στην καρατόμηση του Μιχάλη Κουκουλάκη για λόγους που παραμένουν άγνωστοι από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών.

ΑΡΧΙΚΑ εκτέθηκε από την ίδια την UEFA που πρόσφατα είχε ορίσει τον Μιχάλη Κουκουλάκη ως επιπρόσθετο σε παιχνίδι του Europa League παρόλο που δεν έχει το διεθνές σήμα, ορισμός που συμβαίνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

ΚΑΙ χτες ουσιαστικά… αυτοαναιρέθηκε, ορίζοντάς τον ως διαιτητή σε ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι της φετινής σεζόν, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή η ΚΕΔ βάζει σε αυτό το ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα όχι κάποιον διεθνής αλλά επιλέγει έναν διαιτητή που η ίδια είχε αποφασίσει να καρατομήσει!

ΑΠΟ την άλλη βλέπουμε ότι στο Καλλονή-Πλατανιάς κάνει ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα ένας διαιτητής αξιολογημένος στην Β' Εθνική, ο Ευαγγέλου από την Αθήνα. Φουκάκη ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Μ. Βαρ.

(Από τη στήλη Σφηνάκια της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News