default-image

Την Κυριακή στη Νεάπολη ο τελικός ΑΟΑΝ-ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
Την Κυριακή στη Νεάπολη ο τελικός ΑΟΑΝ-ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας αγώνας γιορτή για το λασιθιώτικο ποδόσφαιρο θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης «Περικλής Μελιδονιώτης». Εκεί ο ΑΟΑΝ και ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αναμετρηθούν στον τελικό για να διεκδικήσουν την κούπα της ΕΠΣ Λασιθίου.

Στον τελικό αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες του νομού, όπως δείχνει και η βαθμολογική τους θέσει στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΙ βρίσκεται στην κορυφή με 41 βαθμούς και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου καθώς επτά βαθμούς πιο πίσω στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΑΟΑΝ. Η νέα διοίκηση του Σύλλα Λουτσέτη στην ΕΠΣ Λασιθίου θέλει να διοργανώσει έναν από τους καλύτερους τελικούς της ιστορίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χορηγός που θα αθλοθετήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τον Κυπελλούχο Λασιθίου.

Εντωμεταξύ, λόγω του τελικού της Κυριακής, η 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Λασιθίου θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις Σάββατο και Τετάρτη. Η αγωνιστική δεν μπορεί να αναβληθεί, μιας και το πρωτάθλημα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 24 Απριλίου, καθώς σύμφωνα με έγγραφο το οποίο έχει αποστείλει η ΕΠΟ προς τις Ενώσεις της, ζητάει από τους πρωταθλητές να της έχουν αποστείλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Απριλίου για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ (μπαράζ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News