Ειδήσεις

Έργα για την αναβάθμιση του Δήμου Μαλεβιζίου

Με πολλές μικρές, στοχευμένες παρεμβάσεις της, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του Γαζίου.

Καθοριστικής σημασίας, είναι και η συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα και σε εξειδικευμένους τεχνίτες, να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι η κεντρική πλατεία Γαζίου, ο αύλειος χώρος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, η παιδική χαρά επί της οδού Στεφανογιάννη κ.α., ολοκληρώνονται, με τη συνεργασία και της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και της Δ.Κ. Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Προσπαθούμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τις παρεμβάσεις μας στο Δήμο Μαλεβιζίου και σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντική και η εφαρμογή του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Τεχνίτες με μεράκι και εμπειρία, εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία μας και συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και παρά τις πολλές και σημαντικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραμένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι για ένα καλύτερο αύριο για τους κατοίκους του τόπου μας».

Σχόλια