default-image

Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο στο ΚΑΤ για την Ηρακλειώτισσα

Κρήτη
Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο στο ΚΑΤ για την Ηρακλειώτισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται σήμερα το πρωί η Ηρακλειώτισα που από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα στη μέση και τη σπονδυλική στήλη .Η ίδια είχε τραυματιστεί, με το βυτιοφόρο όχημα που οδηγούσε ο σύζυγος της ,σε τροχαίο στην Βοιωτία και μετά από προτροπή τροχαίας ,λόγω του αποκλεισμού της εθνικής οδού, να κινηθούν από ένα ιδιαίτερα στενό παρακαμπτήριο δρόμο όπου και το βαρύ όχημα δίπλωσε κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Στιγμές αγωνίας για τον Λασιθιώτη σύζυγο που όλες αυτές τις ημέρες από την Παρασκευή το απόγευμα που σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της συζύγου του ενώ στο πλευρό το δικό του οι γιατροί που τον ενημερώνουν συνεχώς για την εξέλιξη της υγείας της γυναίκας του αλλά και για το κρίσιμο χειρουργείο .

Μάλιστα όπως είχε γράψει πρώτο χθες το neakriti.gr, για το ατύχημα που είχε το ζευγάρι ενημερώθηκε και το Υπουργείο Υγείας το με την συνδρομή του οποίου έγινε η μεταφορά της ασθενούς από το Νοσοκομείο της Λειβαδιάς στο Γ. Γεννηματάς  

Το χρονικό του ατυχήματος

Η άσχημη περιπέτεια που βιώνει το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι Κρητικών που δραστηριοποιείται στη Λαμία έχοντας επιχείρηση ανακύκλωσης λαδιού στην Φθιώτιδα, ξεκίνησε όταν το βυτιοφόρο όχημα στο οποίο και επέβαινε ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ενώ κινούνταν στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας.

"Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει καλά η γυναίκα μου και να πάει καλά το σημερινό χειρουργείο,υπογραμμίζει εμφανώς αγχωμένος  στο neakriti.gr , ο Λασιθιώτης σύζυγος και οδηγός του φορτηγού.

Λόγω της απεργίας των αγροτών, που είχαν παραταγμένα στην εθνική οδό τα τρακτέρ τους, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν ως επί το πλείστων την κυκλοφορία  ,καθώς βρίσκονταν στη ΛΕΑ(λωρίδα έκτακτης κυκλοφορίας),η αστυνομία έκρινε ότι έπρεπε να γίνει εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής. Οι Ηρακλειώτες που κατευθύνονταν με προορισμό τον Πειραιά, μην έχοντας άλλη επιλογή, υπάκουσαν στις οδηγίες της τροχαίας. Όμως ο συγκεκριμένος παράδρομος που θεωρείται ιδιαίτερα στενός  για μεγάλα οχήματα ,αποδείχτηκε μεγάλη παγίδα τελικά, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα, άγνωστο για ποιο λόγο  ,σε μία στροφή όπου και στο παρελθόν έχει προκληθεί ατύχημα επίσης με φορτηγό, να διπλώσει και να κοπεί στα δύο ,με την γυναίκα συνοδηγό να τραυματίζεται αρκετά σοβαρά σε σπονδυλική στήλη και μέση.

Ενημερώθηκε και το Υπουργείο Υγείας

Οι διασώστες αφού την απεγκλώβισαν από το κατεστραμμένο βαρέου τύπου όχημα , την μετέφεραν στο νοσοκομείο Λειβαδιάς . Από εκεί οι γιατροί επικοινώνησαν με το Υπουργείο Υγείας ζητώντας την συνδρομή του  για την άμεση μεταφορά της γυναίκας στην Αθήνα .Έτσι και έγινε. Το βράδυ της Παρασκευής  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου και νοσηλεύτηκε για δύο 24ώρα. Οι γιατροί ωστόσο έκριναν ότι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της και αποφασίστηκε η μεταφορά και νοσηλεία της στο ΚΑΤ.

Συγγενείς και φίλοι ,σοκαρισμένοι από την είδηση  έχουν ήδη φύγει από την Κρήτη και βρίσκονται στο πλευρό του συζύγου και της οικογένειας με την ευχή όλων να γίνει γρήγορα καλά η Ηρακλειώτισσα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News