default-image

Επίθεση στον Π.Ινιωτάκη: Ας ευθανατώσει τον εαυτό του

Κρήτη
Επίθεση στον Π.Ινιωτάκη: Ας ευθανατώσει τον εαυτό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δήλωση του αντιδημάρχου Πέτρου Ινιωτάκη για τα αδέσποτα και το ενδεχόμενο ευθανασίας τους - όπως λέει ο ίδιος ότι αποτυπώνεται στην Ευρωπαϊκή πρακτική - άναψε "φωτιές" στη δημοτική Αρχή Ηρακλείου, με την παράταξη του Ηλία Λυγερού, να μιλάει ανοιχτά για απολίτιστη άποψη.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ενεπλάκησαν μέχρι και ζωοφιλικές δράσεις που επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της ευθανασίας, μίλησε όμως για ένα εκρηκτικό πρόβλημα που επικρατεί στο Ηράκλειο το οποίο απαιτεί λύση πριν δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα που να σχετίζονται είτε με τη δημόσια υγεία ή ασφάλεια.

Ότι διαστρεβλώθηκαν πέρα για πέρα οι δηλώσεις του είπε ο Πέτρος Ινιωτάκης που επιτέθηκε σε όσους εγκαταλείπουν τα ζώα τους και έχουν γιγαντώσει τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα. Διευκρίνισε ότι πλέον ότι σημεία όπως το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο αλλά και το ΤΕΙ ή το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχουν γίνει σημεία εγκατάλειψης, πλέον αδέσποτα που κανείς δε γνωρίζει την υγεία τους, δεν είναι απίθανο να ειπωθεί ότι απειλούν τη δημόσια υγεία ή και ασφάλεια.

Αντίδραση της παράταξης

Σφοδρή ήταν η αντίδραση από τη δημοτική παράταξη "Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες" στελέχη της οποίας επισήμαναν ότι είναι κατά οποιασδήποτε πρότασης που έχει να κάνει με την ευθανασία, ενώ η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία κατήγγειλε την δήλωση ως σχέδιο εξόντωσης των αδέσποτων δια της "πολιτισμένης " μεθόδου της ευθανασίας.

"Αν θέλει,ας ευθανατώσει τον εαυτό του"

Όπως αναφέρει «Καλούμε τον κ. Ινιωτάκη, αντιδήμαρχο Ηρακλείου,που προέβη στις άθλιες αυτές δηλώσεις και για λογαριασμό άλλων Δήμων, να κάνει κουμάντο στον εαυτό του και αν θέλει,ας τον ευθανατώσει με τον "πολιτισμένο" του τρόπο γιατί δικαίωμα στις ζωές άλλων εμβίων δεν έχει».

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News