default-image

Ετοιμασίες για το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Life
Ετοιμασίες για το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτιαξαν τα καπέλα τους και συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλης μας τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Ο λόγος για τους Καστρινούς Πειρατές, την διοργανώτρια ομάδα που θα σας περιμένει στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00π.μ., από όπου τα παιδιά θα ξεκινήσουν την παρέλαση ανάλογα με το χρώμα της ομάδας τους (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη ή μπλε).

Μαζί τους μπορούν να είναι οι συνοδοί τους (γονείς, συγγενείς) ενώ θα προπορεύεται η Φιλαρμονική του Δήμου, το Λύκειο Ελληνίδων με το «γαϊτανάκι» και οι Ξυλοπόδαροι του ΟΜΜΑ STUDIO.

Στις 11:00π.μ. οι συνοδοί θα αποχωριστούν για λίγο τα παιδιά και θα ξεκινήσει το Κυνήγι των Κρυμμένων Μαγικών Κουμπιών από την Πλατεία του Αγ. Τίτου ώστε τα παιδιά να σώσουν την Καστρινούπολη από τον κακό άρχοντα Σκοτεινόκαρδο!

Φυσικά το παιχνίδι διεξάγεται σε οριοθετημένο και περιφραγμένο χώρο καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι η ασφάλεια των παιδιών. Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 150 εθελοντές θα είναι εκείνη την μέρα στο χώρο του παιχνιδιού μαζί με το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών».

Οι εγγραφές των ομάδων συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 26/02/2016 στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας στα Λιοντάρια (έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη).

Κάθε ομάδα κατά την εγγραφή της θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από έναν ενήλικα και να αποτελείται από 6-8 παιδιά, τάξεων Ε' & ΣΤ' Δημοτικού. Σε κάθε ομάδα θα δίνεται ένα φυλλάδιο και το καρτελάκι της που είναι απαραίτητα την ημέρα του παιχνιδιού!

Τέλος, κατά τις ώρες λειτουργίας του περιπτέρου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας από την εθελοντική ομάδαGIVE για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News