default-image

Τι κατέθεσαν οι γιατροί και τι απαντούν οι κατηγορούμενοι

Κρήτη
Τι κατέθεσαν οι γιατροί και τι απαντούν οι κατηγορούμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κατάθεση γιατρών που εξέτασαν τον αδικοχαμένο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, συνεχίστηκε την Τρίτη η πολύκροτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη.

Μάλιστα από την πλευρά της πολιτικής αγωγής ζητήθηκε η τροποποίηση της ποινής ξανά σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων να διατυπώνουν την αγωνία τους για την πορεία της δίκης, που εμφανίζει όπως επισημάνθηκε στοιχεία χουλιγκανισμού, εννοώντας τη στάση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.

Μίλησαν ανοιχτά για δολοφονία

Η κατηγορία ενώ αρχικά ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση, άλλαξε μετά το τέλος της προανάκρισης και οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, ζήτησαν την τροποποίησή της με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν από τους γιατρούς που κάλεσε να καταθέσουν η οικογένεια Κατσούλη και οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για δολοφονία.

Στη διάρκεια της δίκης το κλίμα πολώθηκε αρκετές φορές, με φόντο την κατάθεση της ιατροδικαστού, που κλήθηκε από την πλευρά κατηγορουμένων και εξήγησε ότι ο θάνατος του 46χρονου δεν οφειλόταν σε χτυπήματα, αλλά σε παθολογικά αίτια.   

Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας ενώ στα τέλη της εβδομάδας θα αρχίσουν στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Λασιθίου οι απολογίες των κατηγρουμένων, με τη δίκη να ολοκληρώνεται κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

Ρεπορτάζ:Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News