default-image

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο δήμαρχος Ηρακλείου

Κρήτη
Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις κλειστές φυλακές Νέας Αλικαρνασσού επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Άρη Ροζάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Νίκο Παπαδαντωνάκη.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου και η ηγεσία του Δικηγορικού Συλλόγου συναντήθηκαν με τον διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος κ. Κώστα Μαυραντωνάκη, ενόψει και της συνάντησης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης το επόμενο χρονικό διάστημα για το θέμα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Έτσι στα πλαίσια αυτά ο δήμαρχος Ηρακλείου ενημερώθηκε από τον διευθυντή για τις ανάγκες και τα ζητήματα που απασχολούν το σωφρονιστικό κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα ενημερώθηκε για τις συνθήκες κράτησης, για τον αριθμό των κρατουμένων αλλά και για τα χρονίζοντα κτηριακά ζητήματα της φυλακής που χτίστηκε το 1935.

Η κλειστή φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού έχει σε αυτή την χρονική περίοδο 160 έγκλειστους, ενώ διατηρεί εργαστήρια που συμβάλλουν ουσιαστικά στο σωφρονισμό των εγκλείστων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News