default-image

Η Φαίη Σκορδά μετά τα όσα ειπώθηκαν για Παντελίδη (videos)

Life
Η Φαίη Σκορδά μετά τα όσα ειπώθηκαν για Παντελίδη (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι κατηγόρησαν τη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη για τα όσα είχαν πει στην εκπομπή την Τρίτη, στις 16 Φεβρουαρίου, "Πρωινό" για τους στίχους του τραγουδιού στο οποίο αναφέρεται η λέξη "Κατεχόμενα".

Μετά το θάνατο του τραγουδιστή και ειδικά μετά την κηδεία του, χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του δε σταμάτησαν να μπαίνουν στη σελίδα της παρουσιάστριας στο Instagram και να της κάνουν υβριστικά σχόλια. Τα σχόλια σβήστηκαν μαζί με τη φωτογραφία και η Φαίη έπειτα απ' αυτό έκανε τη σελίδα της προσωπική.

Το πρωί της Δευτέρας μόλις άρχισε το Πρωινό, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα hastag στο twitter όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες σχόλια.

Το δικό του μήνυμα για την τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Επειδή είχαμε αυτό το τραγικό συμβάν, να συλλυπηθώ κι εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου πολύ ταλαντούχου. Εγώ έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα, όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο. Τα τραγούδια του θα τα ακούμε, δεν θα πεθάνει ο Παντελής Παντελίδης. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλη μας την αγάπη στους οικείους του, γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Ο πόνος της μάνας… Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσει ποτέ αυτό η μάνα. Συλλυπούμαστε την οικογένεια, συμπαραστεκόμαστε στη μάνα, στον πατέρα, σε όλους τους συγγενείς. Να προσέχετε παιδιά με τα αυτοκίνητα, να μην οδηγείτε όταν είστε κουρασμένοι, να μην τρέχετε. Κάθε χρόνο ξεκληρίζεται ένα χωριό στην άσφαλτο».

Σήμερα, αναφερόμενη στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να πει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

Δείτε τι είπαν Λιάγκας και Σκορδά για τον Παντελίδη και τα σχόλια στο twitter:

Έξαλλη ήταν Σκορδά με τον Παντελίδη

Υπενθυμίζεται ότι άτοπη αυτή παρομοίωση του τραγουδιστή έφτασε και στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η κουβέντα σύντομα εξελίχθηκε σε τρικούβερτο καβγά μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και του Θέμη Γεωργαντά, ενώ αυστηρή κριτική άσκησε και η Φαίη Σκορδά στον Παντελή Παντελίδη.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Άρης: Ας έλεγε "αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι".

Θέμης: Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη.

Άρης: Δεν του καταλογίζουμε κακία, αλλά ήταν μια άκαιρη στιγμή.

Φαίη: Δεν έπρεπε να το κάνει.

Μαρία: Ένας καλλιτέχνης δεν έχει κάποιον μάνατζερ; Έπρεπε να βγει εκείνη την ώρα πάνω να τον μαζέψει! Δεν είναι αστείο!

Φαίη: Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! :Αλλά το να βγεις, να πας εκείς και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!

Άρης: Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα - κατεχόμενα!

Θέμης: Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή.

Φαίη: Αν το έκανε αυτό ο Ρουβάς, τι θα λέγατε;

Θέμης: Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;

Παντελίδης: Πρόλαβε να ζητήσει συγνώμη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα και μετά τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να αποσύρει το τραγούδι κάνοντας μια ανάρτηση στο Facebook.

«Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε", έγραψε στο λογαριασμό του.

"Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων», σημείωσε και εξηγεί: «Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν».

//-->

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελλ...

Δημοσιεύτηκε από PANTELIS PANTELIDIS (official) στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News