default-image

Στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά την προσεχή Δευτέρα

Κρήτη
Στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά την προσεχή Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη θα βρεθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου. Τα τοπικά στελέχη προετοιμάζονται να υποδεχτούν την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που θα πραγματοποιήσει στις 6 το απόγευμα ομιλία στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Μαζί της θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα για την ανασύσταση της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης. Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη, η συγκέντρωση στο Θεατρικό Σταθμό θα έχει θεσμική συγκρότηση, αλλά θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας.

Μια ισχυρή Δημοκρατική Συμπαράταξη εκτιμούν τα τοπικά στελέχη πως «μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη εθνικής και κοινωνικής συμφωνίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση με σχέδιο μεταρρυθμίσεων για αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας παράλληλα με τις πολιτικές για οικονομική ανάκαμψη, βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση, εργασία για τους άνεργους και ιδιαίτερα για τους νέους, και κοινωνική προστασία για τους αδύναμους».

Η κάθοδος της κ. Γεννηματά γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης πολιτικών και προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου. Γίνεται επίσης και ενόψει ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.

Για το τελευταίο ενδεχόμενο, στελέχη της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ. εμφανίζονται αισιόδοξα. Όπως σημειώνουν, οι δημοσκοπήσεις ως προς την πρόθεση ψήφου δείχνουν τη συσπείρωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ταυτόχρονα, από τις απαντήσεις μεγάλου ποσοστού ερωτώμενων πολιτών προκύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τη μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις εκδηλώσεις διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε όλη τη χώρα.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου ήταν εισηγητής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, την ίδια ώρα που πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη συγκέντρωση των στελεχών στην Αττική, όπου μίλησε η κ. Γεννηματά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News