default-image

Ξέσπασμα αγροτών στο Νίκο Ηγουμενίδη έξω από την "ΚΡΗΤΗ TV"

Κρήτη
Ξέσπασμα αγροτών στο Νίκο Ηγουμενίδη έξω από την "ΚΡΗΤΗ TV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένταση προκλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, στο σταθμό της "ΚΡΗΤΗ TV" από αγανακτισμένους αγρότες που εκτόξευσαν πυρά κατά του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη που ήταν φιλοξενούμενος στο δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV", μαζί με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη.

Τα αίματα άναψαν, προς το τέλος της συζήτησης, όταν ο κ. Ηγουμενίδης ξεκαθάρισε ότι εφόσον υπάρξουν οι βελτιωτικές αλλαγές θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό των αγροτών.

Είναι  η στιγμή που οι αγρότες παρακολουθούν με αγωνία τη συζήτηση στο δελτίο ειδήσεων και κυρίως τα όσα αναφέρει ο Βουλευτής Ηρακλείου

Οι αγρότες με το που τον αντίκρυσαν, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Η ένταση έχει κορυφωθεί με τους αγροτες να επιτίθενται φραστικά στον κ.Ηγουμενίδη

Για αρκετή ώρα ο βουλευτής Ηρακλείου γινόταν δέκτης της έντονης διαμαρτυρίας μερίδας αγροτών, που δεν άφηναν επουδενί να αποχωρήσει από την είσοδο του κτιρίου τον κ. Ηγουμενίδη, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον του αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων "προδότη" και προτρέποντας τον να μην ψηφίσει τελικά το νομοσχέδιο, ειδάλλως όπως του διεμήνυσαν  θα τους βρει μπροστά τους.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε ο κ. Τζωρτζάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν τελικά τιμή μας που δεν παραβρεθήκαμε σήμερα στο Μαξίμου, για να ακούσουμε τον πρωθυπουργό να αναφέρεται σε μέτρα που είχε εξαγγείλει πριν τις εκλογές του 2015». Ενώ αναφερόμενος στον βουλευτή Ηρακλείου και τη θέση που θα λάβει στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, είπε με κατηγορηματικό τρόπο «να μην κάνει το λάθος να ψηφίσει το νομοσχέδιο χωρίς την έγκριση των αγροτών».

Κλείνουν την εθνική οδό αγρότες του Οροπεδίου στο ύψος των Μαλλίων

Στο μεταξύ όπως έγινε νωρίτερα γνωστό μέσα από το neakriti.gr, στα δύο αναμένεται να κοπεί από την Τρίτη η Κρήτη, έπειτα από απόφαση που έλαβαν το βράδυ της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης και μετά και τις εξελίξεις που προέκυψαν από τη συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, αποφάσισαν να βρεθούν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης από τις 10 το πρωί της Τρίτης, προχωρώντας σε αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος των Μαλίων, ως μία πρώτη αλλά καθοριστική αντίδραση στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News