default-image

Ζευγάρι Κρητικών ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βοιωτία. Στο ΚΑΤ η συνοδηγός

Κρήτη
Ζευγάρι Κρητικών ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βοιωτία. Στο ΚΑΤ η συνοδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη στο νοσοκομείο του ΚΑΤ δίνει τις τελευταίες ώρες μια Ηρακλειώτισα με σοβαρά τραύματα στη μέση και τη σπονδυλική στήλη . Η άσχημη περιπέτεια που βιώνει το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι Κρητικών που δραστηριοποιείται στη Λαμία έχοντας επιχείρηση ανακύκλωσης λαδιού στην Φθιώτιδα, ξεκίνησε όταν το βυτιοφόρο όχημα στο οποίο και επέβαινε ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ενώ κινούνταν στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας.

"Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει καλά η γυναίκα μου" , λέει με τρεμάμενη φωνή στο neakriti.gr , ο Λασιθιώτης σύζυγος και οδηγός του φορτηγού.

Λόγω της απεργίας των αγροτών, που είχαν παραταγμένα στην εθνική οδό τα τρακτέρ τους, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν ως επί το πλείστων την κυκλοφορία  ,καθώς βρίσκονταν στη ΛΕΑ(λωρίδα έκτακτης κυκλοφορίας),η αστυνομία έκρινε ότι έπρεπε να γίνει εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής. Οι Ηρακλειώτες που κατευθύνονταν με προορισμό τον Πειραιά, μην έχοντας άλλη επιλογή, υπάκουσαν στις οδηγίες της τροχαίας. Όμως ο συγκεκριμένος παράδρομος που θεωρείται ιδιαίτερα στενός  για μεγάλα οχήματα ,αποδείχτηκε μεγάλη παγίδα τελικά, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα, άγνωστο για ποιο λόγο  ,σε μία στροφή όπου και στο παρελθόν έχει προκληθεί ατύχημα επίσης με φορτηγό, να διπλώσει και να κοπεί στα δύο ,με την γυναίκα συνοδηγό να τραυματίζεται αρκετά σοβαρά σε σπονδυλική στήλη και μέση.

Άμεσα ο σύζυγος της, με ελαφρύτερα τραύματα προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του ,με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα να αναφέρουν ότι επιχείρησε ακόμη και να της κρατήσει σε ισορροπία τον αυχένα, μέχρι να φθάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ.

Ενημερώθηκε και το Υπουργείο Υγείας

Οι διασώστες αφού την απεγκλώβισαν από το κατεστραμμένο  βαρέου τύπου όχημα , την μετέφεραν στο νοσοκομείο Λειβαδιάς . Από εκεί οι γιατροί επικοινώνησαν με το Υπουργείο Υγείας ζητώντας την συνδρομή του  για την άμεση μεταφορά της γυναίκας στην Αθήνα .Έτσι και έγινε. Το βράδυ της Παρασκευής  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου και νοσηλεύτηκε για δύο 24ώρα. Οι γιατροί ωστόσο έκριναν ότι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της και αποφασίστηκε η μεταφορά και νοσηλεία της στο ΚΑΤ.

Τις  τελευταίες ώρε πολυμελής ομάδα του ΚΑΤ βρίσκεται συνεχώς από πάνω της και δίνει μάχη για την  βελτίωση της υγείας της ,εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που φέρει σε μέση και σπονδυλική στήλη.

Συγγενείς και φίλοι ,σοκαρισμένοι από την είδηση  έχουν ήδη φύγει από την Κρήτη και βρίσκονται στο πλευρό του συζύγου και της οικογένειας με την ευχή όλων να γίνει γρήγορα καλά η Ηρακλειώτισσα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News