Ειδήσεις

Τρελή πορεία ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα (video)

Την ώρα που η Ελλάδα παραμένει μουδιασμένη από τον άδικο χαμό του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη , υπάρχουν οδηγοί που όταν βρίσκονται στο τιμόνι λες και το κάνουν επίτηδες και παίζουν την ζωή τους κορώνα γραμμάτα. Λες και προκαλούν τη μοίρα τους , λες και θέλουν να δώσουν από μόνοι τους τέλος,αδιαφορώντας ωστόσο την ίδια ώρα για το γεγονός  ότι με την κίνηση τους αυτή μπορεί και να συμπαρασύρουν μαζί τους στον θάνατο και  άλλους ανθρώπους, οικογενειάρχες  ενδεχομένως,νέους ή και μεγαλύτερους σε ηλικία , οι οποίοι  σίγουρα δεν φταίνε,σίγουρα οδηγούν με σύνεση και προσοχή και σίγουρα δεν θα περίμεναν ποτέ να δουν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται μετωπικά προς το δικό τους όχημα.

Από θαύμα αποφεύχθησαν  τα χειρότερα στο ύψος  του Εσταυρωμένου ,εξαιτίας μίας τρελής  πραγματικά πορείας που έκανε ένα  επιβατηγό προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους διερχόμενους οδηγούς που κινούνταν στο εθνικό δίκτυο Ηρακλείου Μοιρών.

Πρωταγωνιστής ο οδηγός ενός  τζιπ που όχι μόνο είχε παραβιάσει  τον ΚΟΚ, αλλά κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο από την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή από το ρεύμα που χρησιμοποιούσαν  οι άλλοι οδηγοί για να πάνε προς Μεσσαρά .

Παρακολουθήστε το ερασιτεχνικό βίντεο που κατέγραψε και μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr και το  οποίο κόβει την ανάσα με κόρνες, φωνές και προσευχές από τους διερχόμενους . Μια πορεία που σίγουρα θα θυμάται για καιρό ο συγκεκριμένος οδηγός αλλά και οι υπόλοιποι που έζησαν στιγμές τρόμου την στιγμή που έρχονταν αντιμέτωποι με το αυτοκίνητο που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε φονιά της ασφάλτου.

Ευτυχώς όλοι την γλύτωσαν, αλλά μπορεί η τύχη να μην χαμογελάσει  το ίδιο στον  οδηγό την επόμενη φορά που θα προχωρήσει εκ νέου σε μία τέτοια παράβαση.

Βάλια Μπούη

Σχόλια