Ειδήσεις

Έρχεται το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του δήμου Ηρακλείου.

Η διοργανώτρια ομάδα, Καστρινοί Πειρατές θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00 π.μ. από όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση των ομάδων με τους συνοδούς τους, ενώ μαζί τους θα είναι η Φιλαρμονική του δήμου, το Λύκειο Ελληνίδων με το «γαϊτανάκι» και οι Ξυλοπόδαροι του ΟΜΜΑ STUDIO.

Στις 11:00π.μ. θα ξεκινήσει το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού από την πλατεία του Αγ. Τίτου, καθώς για πρώτη φορά το Παιδικού ΚΚΘ διεξάγεται στο κέντρο της πόλης μας.

Στόχος είναι η ασφάλεια των παιδιών. Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 150 εθελοντές θα είναι εκείνη τη μέρα στον περιφραγμένο (κιγκλιδώματα, κορδέλες σήμανσης) και ελεγχόμενο χώρο του παιχνιδιού μαζί με το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών».

Προσοχή:

Για την ασφαλέστερη και ευκολότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθ' όλη την διάρκεια του εκείνη την ημέρα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω οδοί:

-      25ης Αυγούστου (από Λότζια έως τη συμβολή της με οδό Επιμενίδου)

-      Κορωναίου (από Εμπορικό Επιμελητήριο έως Εθνική τράπεζα)

-      Αγίου Τίτου (από τη συμβολή της με οδό Μεραμβέλλου έως 6ο δημοτικό σχολείο)

-      Μεραμβέλλου (μέχρι τη συμβολή της με οδό Ιδαίου Άντρου)

Οι εγγραφές των ομάδων συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας στα Λιοντάρια (έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη). Κάθε ομάδα κατά την εγγραφή της θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από έναν ενήλικα και να αποτελείται από 6-8 παιδιά, τάξεων Ε' & ΣΤ' Δημοτικού. Σε κάθε ομάδα θα δίνεται ένα φυλλάδιο και το καρτελάκι της που είναι απαραίτητα την ημέρα του παιχνιδιού!

Τέλος, κατά τις ώρες λειτουργίας του περιπτέρου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας από την εθελοντική ομάδα GIVE για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα των Καστρινών Πειρατών: www.kastrinoipeirates.gr/paidiko.

Σχόλια