default-image

Ελεύθεροι οι δύο για το "πριβέ" πάρτι

Κρήτη
Ελεύθεροι οι δύο για το "πριβέ" πάρτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα οι δύο Ηρακλειώτες 41 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, καθώς φέρονται να είχαν στα σπίτια τους μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. 

Πρόκειται για τα δύο άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ήταν εκ των διοργανωτών του πριβέ πάρτι που θα ελάμβανε χώρα το Σάββατο το βράδυ σε μπαρ της πόλης του Ηρακλείου, όπου επρόκειτο να διοχετευτούν στους παρευρισκόμενους μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Σε αμφότερους τους κατηγορούμενους, οι οποίοι διώκονται με κακουργηματικές κατηγορίες, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ οφείλουν, ακόμη, να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Εξάλλου και οι δύο καλούνται να καταβάλλουν χρηματική εγγύηση. Ειδικότερα, στον 41χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2000 ευρώ, ενώ ο 31χρονος πρέπει να καταβάλει 4000 ευρώ.

Την Πέμπτη στο Αυτόφωρο το ζευγάρι από τα Χανιά

Όσον αφορά στο ζευγάρι από τα Χανιά που συνελήφθη το Σάββατο στο σπίτι του 41χρονου, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, για να δικαστεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Τελικά, η δίκη του 41χρονου άνδρα και της συνομήλικής γυναίκας του που βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες (συνελήφθησαν με μικροποσότητα χασίς) πήρε αναβολή για το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης 25 Φεβρουαρόυ. Εν συνεχεία και οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα άτομα - τρεις άνδρες, ηλικίας 41 χρονών οι δύο και 31 χρόνων ο τρίτος καθώς και η 41χρονη - κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ:

Νικόλας Αγγελίνος

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News