Ειδήσεις

Η λαμαρίνα σκότωσε τον Παντελίδη

Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στο θάνατο του δημοφιλή τραγουδιστή δίνει η ιατροδικαστική έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει, η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη.Όπως προκύπτει και αναφέρει σε δημοσίευμα το in.gr, ο θάνατος του τραγουδιστή προκλήθηκε από αυτό το τραύμα και ήταν ακαριαίος.

Η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα , μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα και η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.Ανέφερε ότι δεν φορούσε ζώνη, καθώς και ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορεί να θυμηθεί τις συνθήκες του τροχαίου.

Aπαντήσεις για την ταχύτητα


Εν τω μεταξύ, οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουν τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ.Περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ.Ανεξάρτητη έρευνα πραγματοποιούν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της οικογένειας.

Σχόλια