default-image

Πατέρας 8χρονης: Να μην αφήσει πληγές στην ψυχούλα τους

Κρήτη
Πατέρας 8χρονης: Να μην αφήσει πληγές στην ψυχούλα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που ο 52χρονος φερόμενος παιδόφιλος οδηγούνταν στον ανακριτή Νεάπολης, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ασέλγειας σε ανήλικο κοριτσάκι, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της αποκρουστικής συμπεριφοράς του συγκλόνιζαν τη μικρή κλειστή κοινωνία της Ιεράπετρας, καθώς οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για την περιπέτειά τους.

Ο συνήγορος του φερόμενου παιδόφιλου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Νίκος Παπαδάκης ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του πελάτη του, ενώ ο 52χρονος δάσκαλος, αφού έμεινε μόνο 20 λεπτά της ώρας στο γραφείο του κ. ανακριτή, επέστρεψε στο κρατητήριο, ενώ απαγόρεψε στο δικηγόρο του να πει οτιδήποτε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο 40χρονος πατέρας και η 32χρονη μητέρα του 8χρονου κοριτσιού προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ που έχουν υποστεί, από την καταγεγραμμένη με κρυφή κάμερα αφύσικη συμπεριφορά του δασκάλου των δίδυμων παιδιών τους, ο οποίος έμπαινε και στο σπίτι τους για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα μικρά, ενώ από την πρώτη μέρα των αποκαλύψεων, το πρώτο πράγμα που φρόντισαν να κάνουν οι δύο γονείς ήταν να ζητήσουν την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών τους από την ειδική παιδοψυχολόγο κ. Σταυρούλα Δελημπαλνταδάκη.

Πατέρας 8χρονης:Να μην αφήσει κατάλοιπο στην ψυχούλα των παιδιών

Η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" επικοινώνησε με τον 40χρονο πατέρα του 8χρονου κοριτσιού, ο οποίος επιβεβαίωσε όλα όσα έχει πει η 32χρονη σύζυγός του, επιμένοντας σε ένα σημείο.

«Έχουμε τρεις μέρες να κοιμηθούμε, και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην αφήσει αυτή η υπόθεση κανένα κατάλοιπο στην ψυχούλα των τριών παιδιών μας και ιδιαίτερα του 8χρονου κοριτσιού, που βίωνε αυτή την αρρωστημένη συμπεριφορά του δασκάλου του. Θέλουμε να γλιτώσουμε και άλλα παιδιά από παρόμοιες περιπέτειες. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο που αντιδράσαμε, καταγγέλλοντάς τον στην Αστυνομία, γλιτώσαμε τα παιδιά μας από χειρότερες καταστάσεις», μας είπε ο 40χρονος.

«Η σύζυγός μου πήγαινε συχνά στο σχολείο για να ενημερώνεται από τους δασκάλους πώς πάνε τα παιδιά μας στα μαθήματα. Ο 52χρονος δάσκαλος, που έκανε μάθημα στα 8χρονα δίδυμα παιδιά μας, έλεγε στη γυναίκα μου ότι ήταν αδύναμα στα μαθήματα και ότι προσφερόταν χωρίς χρήματα να τους κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι μας. Επέμενε πάρα πολύ και μας έπεισε να αναλάβει τα παιδιά. Δε θέλαμε να εργαστεί τσάμπα και συμφωνήσαμε να του δίνουμε 600 ευρώ το μήνα και για τα δύο παιδιά.

Ήθελε να είναι κλειστά τα πατζούρια του σπιτιού όταν έκανε μάθημα, έβγαζε τον υπολογιστή από την πρίζα και ζητούσε να μην είμαστε στο σπίτι για να μην αποσπάται η προσοχή των παιδιών μας από το μάθημά του. Στα δύο παιδιά έκανε μάθημα σε διαφορετική ώρα. Ποτέ και στα δύο μαζί.

Το 8χρονο αγόρι μας δεν τον συμπαθούσε, τον φοβόταν, και μόλις έφτανε στο σπίτι ο δάσκαλος, κρυβόταν. Είχε γράψει στο τετράδιό του ότι "ο δάσκαλός μου είναι κακός, και δε θέλω να ξαναπάω στο σχολείο"», μας λέει ο 40χρονος επιχειρηματίας.

«Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια»

«Κάποια μέρα, το 8χρονο κοριτσάκι μας, σε ανύποπτο χρόνο, μας είπε ότι ο δάσκαλός του το φίλησε στο στόμα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Το παιδί μας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να κλείνεται στον εαυτό του. Τότε σκεφτήκαμε να βάλουμε μια οικογενειακή μας φίλη να προσπαθήσει να μάθει, μιλώντας με το παιδί μας, τι του συμβαίνει, και εκείνο της εκμυστηρεύτηκε το μαρτύριο που ζούσε με το δάσκαλό του. Φιλούσε το παιδί μας στο στόμα, προσπαθούσε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το έβαζε στα πόδια του, το δάγκωνε στο αφτί και το άγγιζε σε σημεία που δεν έπρεπε.

Όσα είπε το παιδί στη φίλη μας τα είδαμε με τα μάτια μας στο βίντεο που τραβήξαμε με κάμερα κατά την ώρα του μαθήματος. Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, αλλά βρήκαμε τη δύναμη να πάμε στην Αστυνομία. Μας πέρασε από το μυαλό να χειροδικήσουμε, αλλά θα χάναμε το δίκιο μας. Πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και η απόφασή της θα αποθαρρύνει και άλλους παιδόφιλους με τέτοιες αρρωστημένες συμπεριφορές», καταλήγει ο 40χρονος πατέρας, θέλοντας να κρατήσει για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του.

Όπως έγραψε το neakriti.gr και η μητέρα της 8χρονης την Παρασκευή ,περιέγραψε τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης και της συμπεριφοράς του δασκάλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News