default-image

Λαϊκό προσκύνημα και λιποθυμίες στο τελευταίο αντίο

Λαϊκό προσκύνημα και λιποθυμίες στο τελευταίο αντίο

Με χειροκροτήματα έφτασαν εκατοντάδες θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία τη στιγμή που η Φιλαρμονική έπαιζε την μουσική του Παντελή Παντελίδη. Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε η σορός του άτυχου τραγουδιστή από τις 10 το πρωί, ενώ στις 14.00 ακολούθησε η εξόδιος ακολουθία για το τελευταίο αντίο.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη και σχεδόν λιπόθυμη.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του, συνόδευσαν τον αγαπημένο τους Παντελή στην τελευταία του κατοικία, σύμφωνα με το protothema.gr.

Mία νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα ασθενοφόρο ώστε να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο

Ήδη από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία έχει γεμίσει από πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η προσέλευση πολλών νέων παιδιών τα οποία έχουν έσπευσαν στο ναό προκείμενου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Θερμόαιμοι πρόκαλεσαν επεισόδιο

Εν τω μεταξύ, ένταση προκλήθηκε έξω από τα σκαλιά του Ιερού Ναού, όταν κάποιοι προσπάθησαν να μπουν από την πόρτα της εξόδου, προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των υπολοίπων που περίμεναν καρτερικά να μπουν στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη.

AdTech Ad

Τα αίματα άναψαν αλλά ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση, μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

(Φωτογραφία: Protothema.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News