Ειδήσεις

Οι τριγμοί των Κρίσεων και οι καραμπόλες

Οι τριγμοί των φετινών κρίσεων αγγίζουν και την Κρήτη, με τον Ταξίαρχο Κώστα Λαγουδάκη να αρνείται αρχικά τη μετακίνησή του στην μεγαλύτερη Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού στην οποία τοποθετείται ως ο αρχαιότερος στο συγκεκριμένο βαθμό, αξιωματικός. Όπως φαίνεται απέσυρε την ένσταση που είχε καταθέσει με την οποία ζητούσε να μη μετακινηθεί στο Ηράκλειο, αλλά να παραμείνει το Ρέθυμνο.

Ο Ταξίαρχος Μανόλης Πετάσης, ανέλαβε ήδη τα καθήκοντα του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου. Στα Χανιά τα ηνία της τοπικής Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λυμπινάκης, τέως διοικητής της ΥΠΑΣΕΚ, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Στο Ρέθυμνο αναμένεται πλέον η τοποθέτηση του κ. Ρουτζάκη, στη θέση του διευθυντή του νομού μετά την καραμπόλα που προκάλεσε η δυστοκία του κ. Λαγουδάκη.

Την ίδια στιγμή με ένα συγκινητικό μήνυμα προς του συναδέλφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, αποχωρεί από την ενεργό δράση ο ταξίαρχος Γιάννης Λιανδράκης, ο οποίος αποστρατεύτηκε με απόφαση του συμβουλίου κρίσεων.

"Εύχομαι σε όλους σας, υγεία, δύναμη, τύχη και κουράγιο να συνεχίσετε την πορεία σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα κελεύσματα και τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Η στήριξη σας μου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσω να μάχομαι στον πολιτικό μου πλέον βίο, και από άλλο μετερίζι. Στη διάθεση όλων σας για ότι χρειαστείτε και μπορώ να προσφέρω".

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια