default-image

Παπαματθαιάκης-Καζανάκης σαν τον παλιό καλό καιρό!

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης-Καζανάκης σαν τον παλιό καλό καιρό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αγωνία τους για τον ΟΦΗ εξέφραζαν οι πρώην πρόεδροι της πάλαι ποτέ ΠΑΕ, μετά την τιμητική απονομή που τους έκανε η ΕΠΣΗ.

Παπαματθαιάκης και Καζανάκης έμειναν ως το τέλος καθήμενοι στις καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο του Μαρτινέγκο και έζησαν με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα, ενώ ο Μυριοκεφαλιτάκης, είχε ειδοποιήσει την ΕΠΣΗ, ότι αδυνατούσε να παραστεί, ευχαριστώντας τη διοίκηση της για την τιμή.

«Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει την ανατροπή στην βαθμολογία και να πάρει την άνοδο, αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξει πολύ είναι η πορεία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, για να μην βρεθεί μπροστά σε ανυπέρβλητο εμπόδιο», μας τόνιζε με έμφαση, ο έμπειρος παράγοντας Κώστας Καζανάκης.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μαζί του μια χρήσιμη επικοινωνία το στέλεχος της διοικούσας Γιάννης Πολεμαρχάκης, που το επιβεβαίωσε: «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον κ. Καζανάκη, πριν λίγες μέρες στο γραφείο του. Η παραγοντική του εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη».

Λίγες ώρες νωρίτερα μιλώντας στο «Ράδιο 9.84» ο Γιάννης Παπαματθαιάκης, χαρακτήριζε σοβαρή την παρούσα διοίκηση του ΟΦΗ, «παρ' ότι έκαναν λάθη το καλοκαίρι με τις επιλογές τους. Ωστόσο έκαναν κίνηση ματ φέρνοντας τον Νίκο Νιόπλια στην ομάδα. Τώρα αρχίζουν να κάνουν σωστά πράγματα. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί δεν ξέρω τι θα γινόταν, μετά από τόσες περιπέτειες που έχει περάσει ο ΟΦΗ».

Ο μακροβιότερος πρόεδρος του ΟΦΗ (21 χρόνια), δήλωσε ότι το μυστικό κλειδί μιας ομάδας, είναι «να υπάρχει αγάπη στο εσωτερικό της, να είναι όλοι αγαπημένοι και να λειτουργούν ως οικογένεια. Αυτό έκανα κι εγώ στις χρυσές εποχές και ήταν σημαντικό ανεξάρτητα αν εμείς είχαμε λυμένα πολλά από χέρι.».

Μιλώντας και με τους δύο παράγοντες, διαπιστώσαμε ότι νοιάζονται για τον ΟΦΗ, όπως και τότε και μάλιστα ένα σημαντικό μέρος του ενδιαφέροντος τους, είναι η συνέχεια του ερασιτέχνη, καθώς θεωρούν ότι ο θεματοφύλακας αξιών του ΟΦΗ, πρέπει να βρίσκεται στα χέρι ικανών στελεχών που θα έχουν όραμα. Συν τοις άλλοις ήταν πολλοί ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News