default-image

Επιμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

Κρήτη
Επιμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο! Μαχητικά για 24η μέρα στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια». Με το σύνθημα αυτό οι αγρότες των Χανίων σημείωσαν ότι παραμένουν στα μπλόκα του αγώνα στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί, παρά τα εμπόδια, την τρομοκρατία και τους ελιγμούς όπως λένε.

Παρα το γεγονός ότι όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «συμμετέχουν και δυνάμεις που παρεμβαίνουν στα μπλόκα, εκφράζοντας τα συμφέροντα των μεγαλοαγροτών τα οποία είναι ξένα προς αυτά των φτωχομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων».

Καταλήγοντας τονίζουν «Την Κυριακή 21 Φλεβάρη θα συμμετάσχουμε στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας Λάρισας, στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης την ίδια μέρα στη 1μμ καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες καθώς επίσης και όλους τους μαζικούς φορείς των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας και των γυναικών, που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας, να δώσουν μαζικό παρών στην συγκέντρωση που θα καλούμε στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια και κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της εθνικής οδού.

Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι εξής:

Ενωτική ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων νομού Χανίων

Κτηνοτροφικός σύλλογος νομού Χανίων

Αγροτικοί σύλλογοι: πρώην δήμου Μύθημνας, πρώην δήμου Αρμένων, παλαιών Ρουμάτων, Κολυμβαρίου, Καίνας, Μεσκλών, Κρυονερίδας, Γαβαλοχωρίου, Αμυγδαλοκεφαλίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News