default-image

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Μιλούν για προβοκάτσια και συνδικαλιστική αλητεία

Κρήτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Μιλούν για προβοκάτσια και συνδικαλιστική αλητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για "προβοκάτσια και συνδικαλιστική αλητεία" μιλά ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης στο Ράδιο 9,84.  Προσθέτει πως από τους φορείς που φέρονται να υπογράφουν υπάρχουν αρκετοί που δεν το γνωρίζουν και πως ήδη οι εξελίξεις αυτές έχουν φθάσει στο Μαξίμου από τους κυβερνητικούς βουλευτές που ενημερώθηκαν άμεσα.

Εντός της ημέρας, σύμφωνα με τον ίδιο, αποστάλησαν και εγγράφως προς την κυβέρνηση η θέση του Παγκρήτιου συντονιστικού.

Π.Ιερωνυμάκης: Θα μείνουμε ενωμένοι

Ο επικεφαλής του Παγκρήτιου Συντονιστικού Πρίαμος Ιερωνυμάκης επανέλαβε κι αυτός πως υπάρχουν φορείς που δεν γνωρίζουν την εμπλοκή τους σε αυτή τη συνάντηση - διάλογο με τον πρωθυπουργό.Επιχείρησε μάλιστα να στείλει μήνυμα ενότητας , αρκούμενος στη χθεσινή απόφαση.

Σάλος από την "υπογραφή"

Νωρίτερα σάλο προκάλεσε στις τάξεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης η είδηση ότι την ώρα που είπαν "όχι" στο στημένο διάλογο - όπως τον αποκαλούν - που προσπαθεί να "μαγειρέψει" η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, το Παγκρήτιο Συντονιστικό στο σύνολό του κι όχι μεμονωμένα κάποια μέλη του, συμφωνούσαν με την Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών - Κτηνοτρόφων - Αλιέων Ελλάδος και πάνε στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το παραπάνω προκύπτει από το έγγραφο αίτημα, βάση της ορθής επανάληψης των αιτημάτων της Συντονιστικής που στάλθηκε στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη,  αποκαλύπτει ο ράδιο 9,84 και αναφέρεται το όνομα του Παγκρήτιου Συντονιστικού της Κρήτης.

"Θα μας πάρουν στο λαιμό τους"

Την Πέμπτη πάντως εν μέσω μίας θυελλώδους συνεδρίασης εξαιτίας τριών επικεφαλής συντονιστικών που διαμόρφωσαν ερήμην των λοιπών διαφορετική στάση , προκαλώντας ρήγματα στην ενιαία φωνή της Κρήτης, συμφώνησαν ότι δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση το νησί να στείλει εκπροσώπους του στην περίφημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπου εκτιμάται ότι θα παιχτούν παιχνίδια μεταξύ κυβέρνησης και αγροτικών στελεχών που ανήκουν στο δικό της στρατόπεδο.

"Στο πανηγύρι αυτό δεν πρόκειται να πάρουμε μέρος " είπε το πρωί της Παρασεκυής χωρίς να γνωρίζει τις εξελίξεις και ο Γιώργος Τζωρτζάκης από την ΟΑΣΝΗ  και μέλος του Παγκρήτιου Συντονιστικού."Ελπίζω" μάλιστα έλεγε "ότι  κι εκείνοι που θα πάνε στο διάλογο να γνωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μας πάρουν στο λαιμό τους καθώς δεν έχουμε ιδέα τι περιλαμβάνει η βελτιωμένη πρόταση Γ.Κατρούγαλου ".

Αναζητούν τον υπεύθυνο... 

Αυτή την ώρα άπαντες έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να διευκρινιστεί ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τα παραπάνω, εντός ή εκτός Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News